R3x Nasıl Kullanılır?

Bu program internet uzerinde dosya paylasimina acik bilgisayarlari bulup, o bilgisayarlara baglanabilmek icin kullanilir. Dogru ayarlari yaptiktan sonra kullanimi cok basit bir programdir. Program daha cok internet baglanti sifrelerini ele gecirmek icin kullanilir. Bu is icin en ideal programdir. Essential Net Tools ve Legion adli programlarla da bu isi yapabilirsiniz. Fakat bu programlar R3x yaninda performans olarak oldukca yavastir. Bu sebepten benim sizlere onerim R3x olacak. Simdi bu programi kullanima nasil hazirlayacaginizi anlatayim:

Asagida yazilan ayarlari yapmazsaniz paylasima acik bir bilgisayar bulsaniz dahi bir isinize yaramaz.
1- bilgisayarim/denetim masasi/ag/ ekleye gelin.
2- Microsoft aglari için istemci, Microsft family oturum açma, Netware aglari için istemci, Cevirmeli bagdastirici, Ipix sx uyumlu iletisim kurallari, NetBEUI, TCPIP, Netware dizin hizmetleri hizmeti. Ekle tusu ile tum bunlari yukleyin.
ONEMLI NOT: Bu ayarlari yaptiginiz yerde Dosya Paylasimi dugmesine tiklayin. Buradaki 2 kutucugunda bos olmasi gerekir. Sakin bu kutucuklari isaretlemeyin. Yoksa baskalarinin da sizin dosyalariniza erisimine izin vermis olursunuz.
3- Bilgisayarinizi yeniden baslatin. R3x programini calistirip tarama yapilmasini istediginiz IP araligini girin ve tara tusuna basin.

4- IP araliginda baglantida olan bilgisayarlar asagiya listelenmeye baslayacak. Tarama islemi bitice en bastaki numaradan baslayin. Ilk satirin uzerine gelip sag tiklayin ve Sonuclari Topla secenegine tiklayin. IP adresinin yanindaki + isaretine tiklayin ki daha rahat gorun neler oldugunu. Kisa bir bilgi alisverisinden sonra eger sari bir klasor dosyasi ve yaninda C yazisi ciktiysa islem tamam demektir. (C, D, E... gibi birden fazla surucu cikabilir.) Eger bunun gibi yani C gibi birsey cikmiyorsa hemen bir alttaki diger IP adresine ayni islemleri uygulayin taki bir C bulana kadar deneyin. Mutlaka cikacaktir. Biraz sabirli olun. C yi buldunuz diyelim.

5- C: ye çift tiklayin ve biraz bekleyin.. Kisa bir iletisimden sonra \184.14.24.141\ gibi baslikli bir Windows Gezgin sayfasi cikacak ayni kendi bilgisayarinizda oldugu gibi. Hoop karsi tarafin C surucusunu sanki kendi bilgisayarindaymis gibi goruyorsunuz artik. Burada onemli olan hizli davranmak. Sizin baglantiya girdiginizi farkederlerse aynen sutu yersiniz. O yuzden hic oyalanmadan Windows dizini uzerine cift tiklayin. Yeni bir pencerede Windows dizini acilacak. Hemen uzantisi .PWL olan dosyalari arayin. Bulduklarinizi kendi bilgisayariniza kopyalayip isiniz bitince hemen makinadan cikin veya istiyorsaniz diger belgelere de bakin. Nasil olsa amacimizi gerceklestirdik.

6- Artik elimizde .PWL doyasi var. Tabi bunu cozmek icinde pwl decrypt programlarindan birine ihtiyacimiz olacak. Bunlari arama motorlarinda aratin. Pwl Tool, Pwl Hack gibi programlar olacak. Onlarin biriyle calistirin program size o pwl dosyasindaki sifre ve kullanici ismini gosterecektir. Hepsi bukadar.

7- Gordunuz gibi bu kadar kolay bir is. Sagda solda bana internet sifresi verin diye kimseye muhtac olmayin. Iste size detayli olarak nasil yapacaginizi anlattim. Girin kendi sifrelerinizi kendiniz alin. Hangisini isterseniz Super On Line, E-Kolay, Turk Net.... 8))

KORUNMA: Peki biz bu R3x ten nasil korunucaz diyenler vardir. ONEMLI NOT bolumunde yazilanlari yaptiysaniz sorun yok. Bir tavsiyem de su: internete baglanirken kullanici adi ve sifrenizi yaziyorsunuz ya iste orada sifreyi kaydet secenegini isaretlemeyin. Cunku sifreyi hatirlamak icin hafizaya yazdirmis olursunuz. Usenmeyin ve her baglantinizda elinizle yazin sifernizi. Bir baska tavsiyemde su: Pwl Edit adli programi arama motorlarindan bulup cekin. Calistirin ve su an kullandiginiz username ve password uzerine gelip Kaldir tusuna basin. Artik pwl dosyanizi ele gecirseler bile sifrenizi okuyamayacaklardir. Ben su an bu sekilde kullaniyorum. pwl dosyamda 3 adet baglanti sifresi gorunuyor ama hepsi aldatmaca sadece. Hicbirisi calismiyor, cunku sifreler sallama

 

0 yorum: